Salonboot Den Haag & Delft introduceert Rondvaartveiling


Den Haag, 20110117 -- Rederij Salonboot Den Haag organiseert luxe rondvaarten in de regio Den Haag en Delft. Salonboot Den Haag & Delft biedt via haar website de mogelijkheid om te bieden op verschillende rondvaarten en arrangementen middels een online rondvaartveiling. Hiermee introduceert het rondvaartbedrijf een geheel nieuw concept in haar branche.

De overdekte en verwarmde salonboot "De Orient" is in 2010 opgenomen als Varend Monument in het Nationaal Register Varende Monumenten en was hiermee de eerste rondvaartboot in Den Haag met de officiële status Varende Monument. Het schip heeft haar authentieke staat behouden met bijzondere details, zoals art-deco lampen en tramramen.

Rondvaartveiling
Rondvaart Salonboot Den Haag & Delft veilt via haar website exclusieve privé rondvaarten, cadeaubonnen en plaatsbewijzen voor rondvaarten met losse kaartverkoop vanaf 1 euro.

Privé rondvaarten op de antieke Salonboot bieden de mogelijkheid tot maximaal 12 personen uit te nodigen aan boord: ideaal voor kleine groepen en gezelschappen.

Eenvoudige deelname
Het is voor de gebruiker heel eenvoudig om aan een online rondvaartveiling deel te nemen.


Via de website van Salonboot Den Haag & Delft krijgt men inzicht in het aanbod van lopende veilingen. De gebruiker kiezen het huidige bod te verhogen met 5, 10 of 15 euro.


Na het invullen van enkele gegevens is het bod geplaatst. Het geplaatste bod wordt wordt aansluitend per email bevestigd. Bij een eventuele overbieding wordt de gebruiker per email geinformeerd. Aan het einde van de veiling ontvangt de hoogste bieder een bevestiging van zijn of haar rondvaart.

Meer informatie over de rondvaartveiling en inzage in actueel aanbod: http://www.salonbootdenhaag.nl/contents/nl/d189.html


Sybolt Harkema

Website: www.salonbootdenhaag.nl
Email: info@salonbootdenhaag.nl
Telefoon: 070 - 211 61 05
Mobiel: 06 - 5151 2682
Twitter: @Salonboot