Verdonck, Klooster & Associates

18 jan 2011: Themasessie 'Business en IM: Living Apart Together?'

dinsdag, 7 december, 2010 - 11:52

Op 18 januari 2011 organiseren VKA en de Belastingdienst, samen met enkele andere kennis- en bestuurspartners van de ASL BiSL Foundation, een themabijeenkomst over de samenwerking tussen business managers en informatiemanagers bij de verbetering van bedrijfsprocessen.

Aan de hand van concrete business problemen, acties en interventies schetsen managers van de Belastingdienst en de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) hun ervaringen. Dit doen zij vanuit de optiek van de business manager. Vervolgens reflecteert prof. dr. Steven De Haes van Universiteit Antwerpen op het onderwerp en de presentaties, waarna de sprekers in een paneldiscussie ingaan op stellingen en op vragen uit de zaal. Het belooft een geanimeerde en interactieve sessie te worden, die naast een inhoudelijk programma volop gelegenheid tot netwerken biedt!

De bijeenkomst wordt gehouden bij de Belastingdienst in Apeldoorn.

Programma

* 15.30 uur Ontvangst

* 16.00 uur Welkom

* 16.15 uur Presentatie Belastingdienst

* 16.45 uur Presentatie DUO

* 17.15 uur Broodjes of buffet

* 17.45 uur Presentatie prof. dr. Steven De Haes
* 18.15 uur Paneldiscussie

* 19:00 uur Borrel

Doelgroep

Deze themabijeenkomst is interessant voor bestuurders en business managers op coördinerend en bestuurlijk niveau. Enige kennis op het gebied van Informatiemanagement en functioneel beheer is gewenst, maar niet noodzakelijk.

Aanmelden

De themabijeenkomst is gratis toegankelijk. Er is plek voor maximaal 100 deelnemers. Graag vooraf aanmelden via bisl@vka.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestigings e-mail en een routebeschrijving naar de locatie.

* share

© 2010 Verdonck, Klooster & Associates