Gemeente Hulst

Infoavond werken Sint Jansteen

Infoavond werken Sint Jansteen

In het voorjaar van 2011 wordt de riolering in de Prins Hendrikstraat, Burg. IJsebaertstraat en een gedeelte van de Hemelstraat te Sint Jansteen vernieuwd.

De riolering in de Prins Hendrikstraat, de Burgemeester IJsebaertstraat en een gedeelte van de Hemelstraat te Sint Jansteen moet worden vernieuwd. Daarnaast worden de Prins Hendrikstraat en de Burgemeester IJsebaertstraat heringericht. De bestrating van het wegdek en de trottoirs worden daarbij volledig vernieuwd. Het betreffende gedeelte van de Hemelstraat wordt tijdelijk terug bestraat. Deze straat wordt op een later moment nog in haar geheel onder handen genomen.

De start van de werkzaamheden is voorzien in het voorjaar 2011.

Op dinsdag 18 januari 2011 vindt een informatieavond plaats over de geplande werkzaamheden. Tijdens deze avond wordt nadere informatie verstrekt over de herinrichtingsplannen en over het verloop van de werkzaamheden. Iedereen is van harte welkom. Tijdens deze avond kunnen opmerkingen worden geven, zodat deze kunnen worden meegenomen in de definitieve uitvoeringsplannen. De bijeenkomst vindt plaats in gemeenschapscentrum De Warande te Sint Jansteen en begint om 19.30 uur.