Gemeente Achtkarspelen


Vergadering Wmo-raad Achtkarspelen

Wmo-raad

Op 18 januari in Rehoboth (Dikholt 1) te Gerkesklooster vindt een belangrijke vergadering van de Wmo-raad plaats (19.00-21.00 uur). U bent van harte uitgenodigd.

De ambtenaren van de gemeente die zijn betrokken bij de Wmo staan centraal. Zij zullen de Wmo-raad vertellen waar zij mee bezig zijn. Natuurlijk werken ze aan de uitvoering van beslissingen van de gemeenteraad. Maar ze maken ook plannen voor nieuw beleid in opdracht van b&w. En tenslotte werken ze aan de vraag welke kant wij in de toekomst uit zullen gaan. Onderwerpen als de Sociaal Economische Hoofdstructuur en de Structuurvisie Dorpen staan centraal, naast projecten als Minsken meitsjen een Doarp en het pas opgerichte Centrum voor Jeugd en Gezin.

Na de presentatie krijgen de leden van de zes clusters de gelegenheid met de ambtenaren verder te praten. Hoe kan een cluster het beste samenwerken met een ambtenaar. Welke onderwerpen vindt men van het grootste belang om aan te pakken. Welke afspraken kunnen er gemaakt worden.

De bijeenkomst is natuurlijk openbaar. Discussies over maatregelen en beleidsvoornemens beperken zich niet langer tot de burelen van het gemeentehuis, of tot achterkamertjes. U kunt erbij zijn en horen wat er besloten wordt. U kunt meepraten door u voor kortere of langere tijd aan te sluiten bij een cluster.

Het Dagelijks Bestuur, Leonie Kramer, Gerben Lenstra en Toos van der Vaart.

Postadres: Fiifhuzen 23, 9281 LH Harkema
E-mail: wmoraad.achtkarspelen@xs4all.nl
Twitter: @wmoraad