Gemeente Gaasterlân-Sleat


Informatieavond wegwerkzaamheden provinciale weg Woudsend - Balk

Logo provincie Fryslân

Op dinsdag 18 januari is de tweede informatievond over de wegwerkzaamheden aan de provinciale weg tussen Woudsend en Balk. Tijdens deze avond geeft de provincie Fryslân een presentatie over de laatste stand van zaken, het doel van de werkzaamheden en een voorlopige planning. U hoort ook meer over de verkeershinder. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen. De informatieavond heeft een vast programma en begint om 19.30 uur. Wij willen u vragen om bij aanvangstijd aanwezig te zijn.

Datum en tijdstip: dinsdag 18 januari 2011 van 19.30 tot 22.00 uur Locatie: Dorpshuis `De Driuwpôlle', Lynbaen 15, Woudsend

De werkzaamheden
De werkzaamheden vinden plaats aan de provinciale weg N928, vanaf de rondweg Woudsend tot en met de rotonde Balk (aansluiting N359). We gaan het asfalt vernieuwen zodat de levensduur wordt verlengd. Het smalle deel van het fietspad tussen Woudsend en Waterloo wordt verbreed naar 2,75 meter. Ook wordt het fietspad over de gehele lengte opnieuw geasfalteerd. Op het kruispunt Waterloo komt een rotonde met bushaltes. Daarnaast passen we de rotonde Harich aan zodat fietsers hier veiliger kunnen oversteken.