Gemeente Binnenmaas

Informatiebijeenkomst Arriva over OV-chipkaart

12-01-2011

Omdat veel mensen behoefte hebben aan (nadere) informatie over de OV-chipkaart, organiseren Arriva en provincie Zuid-Holland informatiebijeenkomsten op verschillende locaties in de provincie.

Tijdens de bijeenkomst wordt op laagdrempelige wijze uitgelegd wat de OV-chipkaart is en hoe men de kaart gebruikt. Indien gewenst, kunt u ook hulp krijgen bij het aanvragen van de persoonlijke OV-chipkaart voor één euro.

Hoeksche Waard

Inwoners van de Hoeksche Waard zijn op dinsdag 18 januari van harte welkom in het gemeentehuis van Oud-Beijerland. Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u informatie over de OV-chipkaart en is er uiteraard ook gelegenheid voor het stellen vragen. Aan de hand van korte filmpjes en sheets wordt de werking en het gebruik van de OV-chipkaart toegelicht. Niet alleen wordt verteld wat een OV-chipkaart is, maar ook het aanschaffen/aanvragen, opladen en reizen komen aan bod.
Na de plenaire uitleg is er de mogelijkheid om (individueel) vragen te stellen over de OV-chipkaart, een kaart aan te vragen via internet/papier en eventueel te oefenen met opladen. Kortom, aan het einde van de avond kent de OV-chipkaart voor u geen geheimen meer.

Bijeenkomst

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 18 januari om 19.30 uur in de Burgerzaal van het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland. Omdat wij graag willen weten hoeveel personen wij kunnen verwachten, stellen wij het op prijs wanneer u uw komst vooraf doorgeeft. Dit kan per e-mail aan: teamcommunicatie@oud-beijerland.nl of per telefoon: (0186) 64 65 83.