Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Concept stedenbouwkundig plan Steenstraat Noord noordzijde week 3

Het college van Burgermeester en wethouders van de gemeente Boxmeer heeft op 11 januari 2011 het concept stedenbouwkundig plan voor de herontwikkeling van de locatie Steenstraat Noord noordzijde vastgesteld. Dit betreft het gebied naast de recent in gebruik genomen nieuwe weg achter het gemeentehuis.

Het concept plan ligt voor belangstellenden vanaf 20 januari tot en met 3 februari 2011 ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. Het concept stedenbouwkundig plan is gedurende die periode ook te raadplegen via www.boxmeer.nl onder actueel/openbare bekendmakingen/algemeen.

Burgers kunnen hun reactie op het concept Stedenbouwkundig plan Steenstraat Noord noordzijde kenbaar maken. Reacties dienen uiterlijk 4 februari 2011 schriftelijk te worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Op woensdag 19 januari van 17.30 uur tot 19.00 uur vindt er een informatieavond plaats in het politiek café-restaurant in het nieuwe gemeentehuis, waarbij er gelegenheid is om vragen te stellen. Omdat de hoofdingang van het gemeentehuis 's avonds gesloten is, dient u dan gebruik te maken van de ingang aan de Steenstraat.