FloraHolland


Gasa Holland ontvangt eerste FloraHolland aanbodscatalogus`Balkon-, terras- en perkplanten 2011'

FLORAHOLLAND (17 januari 2011) - De aanbodscatalogus `Balkon-, terras- en perkplanten 2011' is vanaf dit moment beschikbaar voor kopers. Het eerste exemplaar werd vorige week, tijdens de FloraHolland Winter Fair, overhandigd aan Bernard Broersma van Gasa Holland. De catalogus is speciaal ontwikkeld voor exporteurs en handelaren van FloraHolland en bevat het aanbod perkgoed en kuipplanten voor het komende seizoen.

In de catalogus van 2011 zijn ruim 2.500 aanbiedingen van meer dan 200 aanvoerders opgenomen. Klanten van FloraHolland krijgen hierdoor een duidelijk overzicht van de beschikbare producten. Informatie over belading, leverperiode en prijzen is per artikel gespecificeerd. Daarnaast zijn de gegevens ook digitaal beschikbaar op een cd-rom. De segmentverkopers van FloraHolland Connect gaan de komende weken op pad met de nieuwe catalogus. Zij overhandigen deze persoonlijk aan een selectieve groep FloraHolland kopers.

Fotobijschrift (v.l.n.r): Bernard Broersma van Gasa Holland neemt uit handen van Dave Kouwenhoven van FloraHolland Connect (segmentverkoper bouwmarkt) het eerste exemplaar van de aanbodscatalogus `Balkon-, terras- en perkplanten 2011' in ontvangst.