Gemeente Deurne


Expositie Belangenvereniging Gehandicapten Peelland in hal gemeentehuis

Gemeente Deurne

Vrijdag 14 januari tot 18 februari 2011, exposeert de Belangenvereniging Gehandicapten Peelland schilderijen in de hal van het gemeentehuis. De expositie wordt vrijdag 14 januari om 16.00 uur officieel geopend door wethouder Jasper Ragetlie.

De Belangenvereniging Gehandicapten Peelland geeft met deze expositie gehoor aan de uitnodiging van het gemeentebestuur, om schilderijen gemaakt door leden van hun bond in het gemeentehuis te exposeren. Elf cursisten, die wekelijks onder leiding van Jeanne Manders bij elkaar komen om te schilderen, hebben voor de komende expositie een keuze gemaakt uit hun werk. Het werk dat geëxposeerd wordt, bestaat grotendeels uit olieverfschilderijen, voornamelijk van recente datum.

Waar en wanneer?
De expositie wordt gehouden van 14 januari tot 18 februari 2011 en is te zien in de hal van het gemeentehuis. De openingstijden zijn gelijk aan de kantoortijden van de gemeente.

Officiële opening door wethouder Ragetlie
Op vrijdag 14 januari zal de expositie om 16.00 uur officieel worden geopend door de wethouder van Cultuur, Jasper Ragetlie.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.n l |