Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 18-01-2011

Politie arresteert Bredanaar (48) wegens huiselijk geweld

BREDA: De politie heeft maandagavond rond 20.15 uur een 48-jarige Bredanaar aangehouden wegens huiselijk geweld. Zijn vriendin belde de politie, nadat ze door hem mishandeld zou zijn. Dat gebeurde tijdens een ruzie in een woning in de Haagse Beemden. De vrouw heeft verklaard de afgelopen weken al vaker mishandeld te zijn. De Bredanaar werd op het bureau ingesloten.

Een 45-jarige Bredanaar werd dinsdagmorgen rond 01.15 uur gearresteerd, nadat hij bij zijn ex-vrouw had lopen vervelen. Daarbij vernielde hij ook een ruit van haar woning in de wijk Heuvel.

Bergenaar (25) zit stoned achter het stuur en raakt rijbewijs kwijt

ZEGGE: Een 25-jarige automobilist uit Bergen op Zoom is dinsdagmorgen tegen 01.00 uur aangehouden wegens rijden onder invloed van drugs. Hij slingerde over de weg, zo merkte een andere automobilist, en reed met sterk wisselende snelheid. De getuige belde de politie en reed achter de bestuurder aan. Uiteindelijk konden agenten de man op de Dorestede aan de kant zetten. De Bergenaar verklaarde dat hij harddrugs had gebruikt. Bij hem werd bloed afgenomen om te kunnen bepalen in welke mate de man onder invloed is geweest. Het rijbewijs van de Bergenaar, die als beginnend bestuurder te boek staat, is ingevorderd.

Politie houdt Bredase aan met 25 gram hennep en keukenmes

BREDA: De politie heeft maandagmiddag kort na 15.30 uurr een 38-jarige vrouw uit Breda aangehouden wegens het bezit van softdrugs. Bij een verkeerscontrole op de Paardenwei-Heienlangdonk werd de auto waarin de vrouw met drie kinderen zat, langs de kant gezet. Een agente zag een zak hennep (naar later bleek met circa 25 gram) in de tas waaruit de vrouw haar papieren pakte. Later werd duidelijk dat er ook een keukenmes in het dashboardkastje van de auto lag. De vrouw werd meegenomen naar het bureau, de drie kinderen zijn door agenten thuis afgezet. Tegen de Bredase is proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-01-2011 13:44 | © Regio Midden en West Brabant |