Politie Hollands Midden

Gouda - Politie zoekt getuigen bekladding met graffiti

Gouda, 18-01-2011 o Politie Gouda is op zoek naar getuigen van bekladding met graffiti. Een woning aan de Wielewaalstraat werd beklad, een gebouw en auto aan de Roerdompstraat, een auto aan de Karekietstraat en een poort aan de Kievitstraat.

De politie heeft van verschillende benadeelden aangifte opgenomen. Zij doet onderzoek naar de verschillende bekladdingen en vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Mocht u personen zien die met graffiti spuiten op bijvoorbeeld muren of autos, bel dan met 1-1-2, want dan gaat het om een situatie waarbij elke seconde telt.

1-1-2, daar pak je ook daders mee Als u getuige bent van vernieling, vandalisme of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. 1-1-2 daar pak je dus ook daders mee. Kijk voor meer info op: www.1-1-2heterdaad.nl.