Gemeente Cranendonck


Trouwen in het kasteel van Soerendonk

Het kasteel van Soerendonk wordt op dit moment in volle glorie hersteld. Het kasteeltje is prachtig gelegen in het groen en toch makkelijk bereikbaar via de A2. Momenteel wordt het kasteeltje aan de buitenkant opnieuw in de witte verf gezet, waardoor het nog stralender afsteekt tegen het omringende groen. Daarmee heeft de gemeente er een prachtige trouwlocatie bij in een sfeervolle en groene omgeving.

Bent u benieuwd naar deze locatie en de mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag? Bezoek dan de trouwbeurs Sounds of Love op 29 en 30 januari aanstaande. Onze trouwambtenaren zijn op deze beurs aanwezig om u meer te vertellen over deze trouwlocatie. De beurs vindt plaats op Recreatiepark Prinsenmeer te Asten-Ommel. Op 29 januari kunt u van 19:00 - 22:00 uur terecht en op 30 januari van 12:00 - 17:00 uur.

Als u de locatie zelf wilt zien, dan kan dat ook. Op 13 februari aanstaande van 12:00 tot 14:00 uur organiseren onze trouwambtenaren een open dag. Aanstaande bruidsparen van binnen en buiten de gemeente Cranendonck kunnen dan weer een kijkje komen nemen op deze unieke, romantische trouwlocatie. De bijzondere ambtenaren burgerlijke stand (babs'en) van de gemeente Cranendonck zijn op 13 februari aanwezig om bezoekers rond te leiden en te vertellen wat de mogelijkheden zijn voor de huwelijksceremonie. Het kasteeltje is gelegen aan Cranendonck 1 te Soerendonk.