Gemeente Cranendonck


Natuurlijke speelplaats in Cranendonck

Vorige week deden we de oproep om te stemmen op één van de drie varianten van een natuurlijke speelplaats. Op dit ogenblik wordt er volop gestemd! De meningen zijn tot nu toe erg verdeeld. Speel jij graag buiten en wil je meedenken over een nieuwe speeltuin? Ga dan naar naar deze link en stem mee!

Er kan gekozen worden uit drie mogelijke speeltuinen. Zo is er een speeltuin met veel stuiken en bomen waarin met veel plezier bijvoorbeeld verstoppertje en rovertje gespeeld kan worden. De tweede speeltuin heeft crossbanen, slingerpalen een evenwichtsbalk. Avontuurlijk spelen staat hierbij voorop. Bij de derde speeltuin gaat het om het verleggen van grenzen. Een donkere tunnel, hoge klimpiramide en een doolhof van hout, steen en hagen horen hierbij. Een uitgebreide omschrijving van deze speeltuinen vind je op internet.

We willen graag weten, welke van deze drie speelplekken jullie het leukste vinden. De speelplek waarop het meest gestemd wordt, gaan we aanleggen op het pleintje bij de Mgr. Bekkersstraat.

Hier staat alle informatie én kun je stemmen op het door jouw gekozen ontwerp!