Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 18-01-2011

Politie arresteert Roosendaler (23) wegens zware mishandeling

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagmiddag rond 17.15 uur op de Hulsdonksestraat een 23-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens zware mishandeling. Hij wordt ervan verdacht een 42-jarige stadgenoot behoorlijk in elkaar geslagen te hebben.

Het incident begon maandagmiddag toen de dochter van het slachtoffer hem vertelde dat de man die haar vorige week zou hebben aangerand, op de Laan van Henegouwen stond. De 42-jarige Roosendaler ging er naar toe en hield de fiets van de man vast, zodat hij niet kon vluchten. Ondertussen was de politie gebeld. Er ontstond een vechtpartij en 23-jarige man ging er zonder fiets vandoor. Even later wist de vader samen met enkele vrienden van zijn dochter alsnog de verdachte te overmeesteren. Dat gebeurde op de Hulsdonksestraat. Daarbij kreeg de vader opnieuw diverse tikken. Zijn dochter kreeg ook een klap van de verdachte. De Roosendaler is overgebracht naar het bureau en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Politie zoekt getuigen van vernieling ruiten in Oudenbosch

OUDENBOSCH: De politie is op zoek naar getuigen van een vernieling zaterdagavond bij een woning aan de Mattebies. Daarbij werden rond 19.00 uur twee stenen door twee ruiten gegooid. Een 2,5 jaar oude dochter die op de bank in de woonkamer zat, kreeg een klinker rakelings langs haar lichaam. Zij kwam met de schrik vrij, maar was uiteraard erg overstuur. De bewoners hebben geen idee wie achter de vernieling zit. De politie vraagt getuigen zich te melden op 0900-8844.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-01-2011 15:36 | © Regio Midden en West Brabant |