Gemeente Hellevoetsluis


Voorlopige evenementenkalender vastgesteld

Het college van burgemeester en wethouders heeft de voorlopige evenementenkalender 2011 vastgesteld. De kalender geeft een overzicht van de evenementen in 2011 waarvoor een aanvraag bij de gemeente is ingediend.

Alle aanvragen voor evenementen zijn bekeken en ter beoordeling voorgelegd aan de politie. Deze afstemming is noodzakelijk, omdat het niet altijd mogelijk is om een verschillende evenementen gelijktijdig te laten plaatsvinden. Bij vaststelling van de voorlopige evenementenkalender worden de aanvragers van vermelde evenementen uitgenodigd een vergunning voor het evenement aan te vragen.

Aangezien niet elke aanvrager een verzoek voor een vergunning indient, kan het zijn dat een op de kalender vermeld evenement, geen doorgang vindt. Daarnaast is er nog ruimte op de kalender voor andere evenementen.

De evenementenkalender wordt gepubliceerd en bijgehouden op de gemeentelijke website en is verkrijgbaar bij de VVV. Op de kalender is onder andere te lezen dat de opening van het museumjaar gepland staat voor zaterdag 2 april. De kermis op het Woordbouwerplein staat voor 22 tot en met 26 juni op de kalender en Zomer in de Vesting staat gepland voor 19 tot en met 21 augustus.
Voor de evenementenkalender 2011 kijk op: www.hellevoetsluis.nl onder het menu Cultuur en Recreatie.


01/19/2011