Politie Rotterdam Rijnmond

Getuigenoproep vermissing Monika Tanova

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 18-01-2011 16:13

28269_1.jpg Het rechercheteam dat de vermissing van de 25-jarige Monika Tanova onderzoekt, wil graag in contact komen met mensen die meer weten over haar verdwijning.

Monika Tanova wordt sinds donderdag 30 december 2010 vermist. Nadat zij omstreeks 09.00 uur die dag metrostation Slinge verliet, heeft niemand haar meer gezien. Regelmatig verkocht zij de Zelfkrant, een soort straatkrant, voor de ingang van supermarkt de Aldi aan Plein 1953 in Rotterdam. Onduidelijk is of zij de dag van haar verdwijning daar ook geweest is.

De politie is direct nadat Monika als vermist is opgegeven een onderzoek gestart. Diverse getuigen zijn gehoord en er zijn camerabeelden bekeken. De resultaten van dit onderzoek hebben nog geen duidelijkheid gegeven over waar Monika op dit moment is of wat er met haar gebeurd is. De politie houdt daarom alle opties nog open.

Vragen Politie
Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die meer weten over de verdwijning van Monika en waar zij mogelijk verblijft, maar wil ook graag zicht krijgen op de periode voor haar verdwijning.


- Wie heeft Monika donderdag 30 december 2010 gezien of gesproken?
- Met wie had zij regelmatig contact?

- Wie weet wat haar (dagelijks) bezighield?
- Wie heeft meer informatie over de verdwijning van Monika of weet waar zij op dit moment verblijft?

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het speciale telefoonnummer 0800-7444488.

Signalement Monika

- licht getinte huidskleur

- lang donderbruin/ zwart haar

- normaal postuur

- lengte 160- 1.65 m

- bruine ogen

- Monika spreekt vloeiend Bulgaars en gebrekkig Nederlands

Monika droeg de dag van haar verdwijning een donkere jas met capuchon, een donkere broek en donkere schoenen. Tevens had zij een rode rugtas bij zich.