RTL Group

Frank Meijer benoemd tot manager nieuw initiatief bij RTL Nederland

RTL Nederland en Vodafone Nederland hebben gisteren bekendgemaakt dat zij een strategische samenwerking zijn aangegaan. De twee bedrijven lanceren in februari 2011 een nieuw mobiel product op de Nederlandse telefoniemarkt. Om deze nieuwe activiteit te ondersteunen binnen RTL is een nieuw team aangesteld, dat opereert vanuit de divisie RTL Ventures. Dit team wordt aangestuurd door manager Frank Meijer.

Nicolas Eglau, Directeur RTL Ventures, zegt: RTL ontwikkelt steeds meer activiteiten op nieuwe markten. Dat betekent dat we ook regelmatig onze organisatie moeten aanpassen op de nieuwe werkzaamheden. We maken daarbij gebruik van kennis die al in huis is en specifieke kennis van buitenaf. Frank Meijer is een gedreven en enthousiaste professional die vanaf dag één de leiding over dit project heeft genomen. Het is niet meer dan logisch dat hij het team bij RTL aanstuurt dat dit nieuwe merk tot ontwikkeling gaat brengen.

Frank Meijer is sinds 2000 werkzaam bij RTL Nederland. Hij begon als manager ICT. Deze functie heeft hij tot 2005 vervuld, waarna hij verschillende posities binnen RTL heeft bekleed. In 2008 startte hij als projectmanager bij de afdeling Business Development & Strategy.
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kim Koppenol, Corporate Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718597 of kim.koppenol@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.