Agro Vital nieuwe distributeur voor Flex Fertilizer System ApS

18/01/2011 16:56

Agro-vital

Agro Vital, handelsbedrijf op het gebied van hulpstoffen in de gewasbescherming, bladmeststoffen voor de land en tuinbouw en innoverend op het gebied van bemesting met het concept Groei in Balans heeft het Flex Fertilizer System aan haar producten pakket toegevoegd.

Na de opzegging van het exclusieve verdelers contact voor de Flex meststoffen door de voormalige Nederlandse distributeur is Flex Fertilizer System ApS op zoek gegaan naar een ander distributie netwerk voor Nederland en Belgie.

Door het reeds jarenlange contact tussen de Deense eigenaar van het Flex Fertilizer System en de eigenaars van Agro Vital lag een samenwerking tussen deze bedrijven voor de hand.

Door dit besluit blijven de bekende Flex meststoffen beschikbaar voor zowel de Nederlandse en Belgische handel als voor de eindverbruikers in beide landen.

Het Flex Fertilizer systeem onderscheid zich in gebruik vaak door een effectievere bemesting met besparing op het totaal gebruik aan meststoffen. Jarenlang onderzoek in binnen en buitenland hebben aangetoond dat deze manier van bemesten het rendament van de gebruikers kunnen verhogen. Het unieke concept welke op verschillende Europese als wel op de Amerikaanse markt veelvuldig wordt toegepast blijft zo ook voor Nederland behouden.





http://www.agro-vital.com