Flex Fertilizer blijft beschikbaar voor de markt in de Benelux

18/01/2011 17:07

Agro-vital

Flex Fertilizer System ApS maakt bekend dat zij met hun zo bekende Flex Fertilizer System op de Nederlandse markt actief zal blijven. Eind vorig jaar heeft de Nederlandse vertegenwoordiging van het Flex Fertilizer System het contract met Flex Fertilizer System ApS opgezegd en aangegeven zich niet langer als vertegenwoordiger van het Flex Fertilizer System voor de Nederlandse markt in te willen zetten, maar onder eigen vlag verder te willen gaan.

Na rijp beraad en veelvuldig overleg heef de eigenaar van Flex Fertilizer System ApS, de Deense Familie Padkaer, besloten een andere verdeler voor het Flex Fertilizer Systeem in Nederland te zoeken.

Jarenlange investeringen in onderzoek en veel tevreden gebruikers van de Flex meststoffen in Nederland liggen aan dit besluit ten grondslag.

Het unieke Flex Fertilizer System dreigde anders misschien voor de Nederlandse en Belgische markt verloren te zijn gegaan.

Als vertegenwoordiger voor dit unieke bemestingsconcept is gevonden het in Noordwolde gevestigde bedrijf Agro-Vital welke onder andere actief is op de markt van adjuvanten voor de gewasbescherming, bladmeststoffen voor de land en tuinbouw en het bemesting concept - Groei in Balans -!. Agro-Vital welke een onafhankelijke positie in de Nederlandse en Belgische markt bekleed en een technische duurzame benadering van de meststoffen markt nastreeft heeft al meer dan 10 jaar goed contact met de Deense familie Padkaer.

Na gedegen markt onderzoek en rijp beraad door de Familie Padkaer lag het dan ook min of meer voor de hand om Agro-vital te benaderen voor de distributie van het Flex Fertilizer System voor de Nederlandse en Belgische markt.

Agro-Vital is van zins het Flex Fertilizer Systeem zo breed mogelijk voor de Nederlandse en Belgische handel aan te bieden en richt zich voornamelijk, zoals zij ook reeds met hun andere producten doen, op de Nederlandse handel in bemesting en gewasbescherming.





http://www.agro-vital.com