Ingezonden persbericht


PIERS MORGAN TONIGHT
Nieuwe dagelijkse prime time talkshow op CNN

Op dinsdag 18 januari start CNN met de nieuwe talkshow Piers Morgan Tonight. De show wordt iedere werkdag wereldwijd uitgezonden om 3.00 uur (live) en herhaald om 13.00 uur en 21.00 uur. Gastheer is Piers Morgan, oud-journalist en onder meer bekend als jurylid van de populaire talentenshows Britain's Got Talent en America's Got Talent.

Piers Morgan Tonight

In september 2010 kondigde CNN de komst van Piers Morgan aan. Morgan zal gastheer worden van het openhartige interviewprogramma Piers Morgan Tonight, waarin hij zijn gasten op geheel eigen wijze zal ondervragen.

Het programma wordt iedere werkdag live in meer dan 200 landen uitgezonden om 21.00 uur Amerikaanse tijd. In Nederland en België is deze show rechtstreeks te zien om 03.00 uur 's nachts. De volgende dag wordt de show herhaald om 13.00 uur en 21.00 uur.

Piers Morgan

In de VS is Piers Morgan voornamelijk bekend in zijn rol als jurylid van het zeer populaire programma America's Got Talent en als winnaar van de Celebrity Apprentice. In Engeland kan Morgan bogen op een lange carrière in de journalistiek. Op 28-jarige leeftijd werd hij door Rupert Murdoch benoemd tot jongste hoofdredacteur ooit van News of the World. Twee jaar later vertrok hij naar de Daily Mirror waar hij hoofdredacteur was van 1995-2004. Daarna schreef hij boeken, columns en was hij samen met Simon Cowell te zien als jurylid in Britain's Got Talent. Ook maakte hij in Engeland het populaire interviewprogramma Piers Morgan's Life Stories waarin hij onder andere Gordon Brown ontving; eveneens was hij gastheer van een reisprogramma genaamd Piers On...waarin onder andere Paris Hilton te gast was.

Morgan zal zijn werkzaamheden als jurylid van America's Got Talent voortzetten evenals zijn twee vaste columns voor the Mail on Sunday. Ook zal hij regelmatig columns gaan schrijven voor CNN.com

Voor meer achtergrondinformatie over Piers Morgan en zijn nieuwe show:

http://piersmorgan.blogs.cnn.com/

CNN

CNN International is de wereldwijde 24-uurs nieuwszender die naast internationaal en Europees nieuws ook uitgebreid bericht over het zakenleven, lifestyle, sport en entertainment. CNN biedt het nieuws aan via televisie, satelliet, internet en mobiele telefoons/handhelds. CNN is beschikbaar op alle continenten in 200 landen en in zeven verschillende talen.


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht