Gemeente Lochem


Komt u ook naar de netwerkbijeenkomst van Kunstweb?

Met ingang van dinsdag 18 januari start Kunstweb Lochem met netwerkbijeenkomsten. Deze zullen eens per twee maanden gehouden worden, steeds in een andere kern van de gemeente. De eerste bijeenkomst wordt geopend door de wethouder van cultuur Wilma Heesen.

Sinds begin juli is er in de gemeente Lochem een digitaal platform voor kunst en cultuur, genaamd Kunstweb Lochem, op www.kunstweblochem.nl Het platform biedt een goed overzicht aan alle inwoners van de gemeente die zich willen oriënteren op het gebied van kunst en cultuur en het helpt mensen om met elkaar in contact te komen. De inhoud van de site wordt bepaald door de leden. Iedereen kan een bijdrage leveren. Op de site vindt u een overzichtelijke agenda en er kunnen foto's, video's en blogs op geplaatst worden. Het lidmaatschap is gratis en heeft vele voordelen: Leden van Kunstweb Lochem kunnen gratis gebruik maken van de marktkraam om hun evenementen te promoten en worden via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen. Het belangrijkste voordeel: u bent in beeld als culturele organisatie, professional of geïnteresseerde. Uw activiteit (concert, expositie, voorstelling, workshop) wordt gezien door uw doelgroep: de cultureel geïnteresseerden en de media. Dat betekent: meer publiciteit en bekendheid en mogelijk meer bezoekers bij uw activiteiten. Meer informatie vindt u op www.kunstweblochem.nl

Kom naar de eerste netwerkbijeenkomst in de Schouwburg Lochem. Van 17 - 19 uur, bent u van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar te eten. Consumpties zijn voor rekening van de bezoekers. Reserveren is niet nodig.

Reservering voor maaltijd uiterlijk zondag 16 januari: