Online bestellingen voor elke broodjeszaak binnen handbereik


DEVENTER, 20110118 -- Het online bestellen van lunches en broodjes is populair, maar nog geen gemeengoed voor alle 17.000 lunchrooms, cateraars, broodjeszaken, croissanterieën, cafés en snackbars die Nederland telt. Rompslomp, tijdgebrek en de vrees voor hoge investeringen weerhouden veel horecaondernemers van het ontwikkelen en lanceren van een website met bestelmodule. Met de nieuwe online dienst van www.broodjes-bezorgservice.nl komt dit nu binnen handbereik.

"Na aanmelding bij Broodjes-Bezorgservice.nl krijgt de ondernemer een eigen site, die uitstekend te vinden is door zoekmachines zoals Google. Zijn klanten kunnen door de geïntegreerde bestelmodule direct bestellingen plaatsen en op een veilige manier betalen", licht Tomek Prentki, oprichter van de service, toe. "Daarbij nemen wij de inrichting en het onderhoud van de site volledig uit handen, zodat de ondernemer er geen omkijken naar heeft en zich kan bezighouden met het uitleveren van de bestellingen."

Ook voor bedrijven die al een eigen website hebben, maar nog geen online bestelmogelijkheid, biedt Broodjes-Bezorgservice.nl een toegevoegde waarde. Geïnteresseerden kunnen de dienst zonder enige verplichting 3 maanden gratis uitproberen via de button Aanmelden op www.broodjes-bezorgservice.nl. Hier is tevens alle informatie te vinden.

Broodjes-Bezorgservice.nl B.V.