Het nieuwe VVV TIJDschrift Vechtdal Overijssel is uit


Gratis magazine boordevol toeristische informatie over het Vechtdal

Vechtdal Overijssel, 20110118 -- Het nieuwe jaar is weer begonnen en er worden weer volop vakantieplannen gemaakt. In het nieuwe VVV TIJDschrift Vechtdal Overijssel vindt u alle informatie die u nodig heeft voor een dagje uit, een weekendje weg of een lekkere lange vakantie in het Vechtdal. De slogan van het Vechtdal `alle tijd' staat ook dit jaar weer centraal in het VVV Tijdschrift, welke gratis verkrijgbaar is bij alle VVV winkels in het Vechtdal.

Er op uit in het Vechtdal Overijssel

Een dagje vol spanning en avontuur of juist vol rust en ontspanning? Heerlijk met het hele gezin of samen er op uit trekken? Lekker dineren, een avondje uit of op zoek naar een boerencamping aan de oever van de Vecht? Om wat voor uitstapje of vakantie het ook gaat, het VVV TIJDschrift staat boordevol leuke en originele ideeën. Verder vindt u informatie over de prachtige natuur, het landleven, historische bezienswaardigheden en de verschillende mooie wandel- en fietsmogelijkheden. Uiteraard ontbreken ook de leuke attracties, musea, tuinen en overnachtingadressen niet. Daarnaast vindt u in deze gids een schitterende fietsroute van 40 kilometer waarbij uw smaakpupillen gaan tintelen.

Het VVV TIJDschrift is gratis verkrijgbaar bij alle VVV winkels, diverse toeristische bedrijven en accommodaties in het Vechtdal, maar kan ook besteld worden via www.vechtdaloverijssel.nl.





Ingezonden persbericht