Politie Twente

Juwelier overvallen
Almelo
Dinsdag 18 januari is een juwelier aan de Grotestraat in Almelo overvallen. De daders zijn er met een onbekend aantal gouden sieraden vandoor gegaan. De drie medewerkers en de twee aanwezige klanten zijn ongedeerd gebleven. Het Overvallenteam van Politie Twente en het rechercheteam Almelo zijn direct een onderzoek gestart.

Omstreeks 11.00 uur komen drie vermomde mannen de juwelierszaak binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen maken zij diverse gouden sieraden buit. Hierna verlaten zij de zaak en lopen door de Ootmarsgang richting Het Kolkje. Vanaf hier ontbreekt ieder spoor van de daders. Politie Twente heeft direct diverse verkeerscontroles ingesteld om de mogelijke daders en hun vervoersmiddel te achterhalen. Helaas zonder resultaat.

Getuigenoproep:
Politie Twente vraagt getuigen zich te melden. Heeft u voor, tijdens of na de overval iets gezien wat mogelijk van belang kan zijn om dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de recherche van team Almelo, via 0900-8844 of eventueel anoniem via 0800-7000. Getuigen die al met de politie gesproken hebben hoeven zich niet nogmaals te melden.


---