Politie Zeeland


---

83-Jarige vrouw overvallen in woning Terneuzen


Politie Zeeland doet onderzoek naar een overval op een 83-jarige vrouw in haar woning aan de Jan van Rompustraat in Terneuzen. De vrouw is hierbij zwaar gewond geraakt en hiervoor opgenomen in het ziekenhuis.

De vrouw heeft na de overval zelf de politie gebeld. De hulpverleningsdiensten waren kort daarna ter plaatse en hebben eerste hulp verricht waarna de vrouw met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Om de woning in te komen is door de hulpverleningsdiensten een ruitje ingeslagen.

De recherche heeft voor het sporenonderzoek de straat en de woning afgezet. Hierbij is ook gebruik gemaakt van politiehonden. De straat is inmiddels weer vrijgegeven, de woning blijft nog even ter beschikking van de politie.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. Ook is niet duidelijk of er geld of goederen zijn meegenomen. Na het verhoor van het slachtoffer zal hier mogelijk meer duidelijkheid over komen.

De recherche heeft vanmiddag en vanavond buurtonderzoek gedaan in de straat en de directe omgeving. Ook morgen zullen mensen in de buurt nog benaderd worden door de politie.

Naar aanleiding van de eerste berichten over de zwaargewonde vrouw hebben zich enkele getuigen gemeld. Deze worden zo spoedig mogelijk gehoord.

De recherche roept getuigen op die de afgelopen dagen iets ongewoons hebben gezien in de Jan van Rompustraat of in de directe omgeving.





Politie Zeeland