Gemeente Dongen

informatie in uw eigen taal

Opstart Sportgala Dongen 2011

Publicatiedatum: 19-1-2011

De voorbereidingen voor het Sportgala Dongen 2011 zijn dinsdag 18 januari van start gegaan. De aftrap vormde het bijplaatsen van de foto's van de winnaars van 2010 in de eregalerij in sporthal De Salamander.

De sporters Lekan Dalenberg, Rien Faro, Eline Vreijsen, Nadine Broersen, team JBJ 1 van Handbalvereniging Dongen en team Rob van Tiel/Sandra van der Borght van TC Bas Dongen hebben nu een mooi plaatsje gekregen in de sporthal. De portretten zijn van de hand van Jan Stads, de vaste fotograaf van de gemeente Dongen.

De sportkampioenen van vorig jaar.

Dinsdag 12 april
Bij de aftrap maakte wethouder Ad van Beek, die Sport-wethouder Bas Evegaars wegens ziekte moest verontschuldigen, een aantal nieuwe ontwikkelingen bekend. Zo gaat het Sportgala van het gemeentehuis naar De Salamander. Daar worden op dinsdag 12 april de kampioenen gehuldigd.

Federatie
Bij de organisatie van het Sportgala betrekt de gemeente dit jaar nadrukkelijk de Federatie van Dongense Sportverenigingen. Namens de Federatie zullen Marcel van Hattum (tevens voorzitter van TC Bas Dongen) en Chris van der Waarden (tevens voorzitter van VV Dongen) gaan meedraaien in de jury, die daarnaast bestaat uit Jacqueline Schilders, Gerard Snels, René Bakelaar en Piet Scheepers.

Thema
Tijdens het Sportgala 2011 zal het thema 'aangepast sporten' centraal staan. "Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn. Dongense sportverenigingen timmeren op dat gebied hard aan de weg, zoals TC Bas Dongen, Atledo en voetbalclub DVVC", aldus wethouder Ad van Beek.

Kandidaten aanmelden
Op korte termijn ontvangen alle sportverenigingen in de gemeente Dongen een oproep (inclusief criteria en formulieren) om kandidaten aan te melden voor het Sportgala 2011. Ook wordt informatie verstrekt via deze website en de gemeentelijke Informatiekrant. Deadline voor het aanmelden van kandidaten is 4 maart 2011. Voor nadere informatie kunt u alvast contact opnemen met de heer Ton Schakenraad, telefoon 0162 - 383 238 of tschakenraad@dongen.nl.