Politie Gelderland-Midden

Vrouw slaat straatrover van zich af

Publicatiedatum: 19-1-2011 14:03:21

DOORWERTH - In de Valkeniersbossen nabij de Westerbouwing in Doorwerth heeft afgelopen zondag 15 januari een 43-jarige vrouw uit Driel een mogelijk straatroof weten te verijdelen door van zich af te slaan. De vrouw kwam met de schrik vrij. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer was die dag omstreeks kwart voor vier wezen wandelen met haar honden toen ze nabij de Westerbouwing werd belaagd door een tot dusver onbekende man die kennelijk op haar geld uit was. Toen de vrouw begon te gillen, van zich af sloeg en haar honden aansloegen droop de man af zonder buit.

Wandelaars
Het zou gaan om een blanke, vermoedelijk Nederlandse man met een grof gebouwd postuur, ongeveer 1.85 m lang met donkerbruin bijna zwart kort haar, gekleed in een zwart jack en een blauwe spijkerbroek. De man zou na het voorval zijn weggelopen het bos in. De politie sluit niet uit dat er getuigen zijn geweest of andere wandelaars die de man wellicht hebben gezien. De politie zou graag in contact komen met deze mensen en roept hen op te bellen met 0900-8844.
(2011006637-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---