Opening eerste 3D winkelcentrum een feit


Winkelen, sfeer, gamen en korting op de koop toe

Veenendaal, 20110119 -- Op 14 januari jl. lanceerde TopShopValley uit Veenendaal het eerste 3D winkelcentrum van Nederland. Met de lancering van dit 3D winkelcentrum is 3D shoppen officieel een feit. Nog niet eerder was het mogelijk om vanuit een luie stoel te winkelen en gelijktijdig sfeer te proeven. Is men uitgewinkeld, dan behoort het spelen van de 3D shopgame voor een leuke korting tot de mogelijkheden. Tel daarbij op dat een parkeerplaats zoeken tot het verleden behoort, en het nieuwe winkelen is geboren.

Online shoppen is al lang niet nieuw meer. Jaarlijks is een stijgende lijn te zien in de omzet van webwinkels. Het grote gemak van thuis je producten of kleding uitkiezen, online betalen en kosteloos ruilen is inmiddels algemeen goed. Toch wordt door de online shoppers het contact met overige mensen gemist. Daarnaast is het sfeer proeven iets wat winkelen zo plezierig maakt. Daarbij komt dat gamen meer en meer de toekomst wordt en het idee voor een 3D winkelcentrum was geboren.

Shoppen, gamen én leuke kortingen

Fase 1 van het 3D winkelcentrum is nu gereed. Diverse winkels op het gebied van auto's, beauty, speelgoed, fairtrade, gifts en gadgets hebben hun etalage in het winkelcentrum geopend. Winkelen in het 3D winkelcentrum wijst zichzelf. Men loopt als het ware langs de panden en stopt daar waar de favoriete winkel zit. De klant stapt vervolgens `digitaal' naar binnen. Daarna is het simpel. Shoppen als vanouds en afrekenen via de bekende webmethoden met één groot verschil, de klant rekent in één keer af bij de centrale kassa, dus maar één keer verzendkosten. En er is meer. `Het spelelement is niet meer weg te denken, en let op mijn woorden, dat wordt alleen maar meer. Daarom is in ons 3D winkelcentrum al een start gemaakt met een spel waarmee je leuke kortingen kunt verdienen. Unieke combinatie toch?', aldus Jan Kruger, algemeen directeur van KT Websolutions.nl.

Ontwikkeling gaat razendsnel

Uitbreiding van het winkelcentrum is een doorlopend proces. Maandelijks wordt een nieuwe winkel geopend. Compleet met kleurrijke etalage en alle producten die in de schap liggen. De klant kijkt rond en rekent af. Omdat alle ontwikkelingen razendsnel gaan werkt TopShopValley er naar toe om maandelijks een update te lanceren. Dit kan een nieuwe winkel zijn, een nieuw game-element of een communicatietool voor de shoppers.

Zelf een kijkje nemen

Als men meer wil weten over het 3D winkelcentrum, rond wil kijken of een eerste aankoop doen, dan kan men terecht op www.topshopvalley.com.

KT Websolutions

KT Websolutions is de bedenker en ontwikkelaar van TopShopValley. Zij zijn een specialist op het gebied van weboplossingen, fulfilment en 3D toepassingen.

Dit bericht is verzonden op     :  19 januari 2011Meer informatie                      :  André Willemsen, TopShopValley 0318 - 70 13 42Email adres:a.willemsen@ktwebsolutions.nl