Ingezonden persbericht


Deventer, 19 januari 2011

Young professionals

Per 1 januari 2011 zijn twee jonge Witteveen+Bos'ers voorzitter geworden van landelijke organisaties. Ir. J. (Joost) Hulsbos van jongNLingenieurs en ir. R. (Rob) Dijcker van Jong SKB.

JongNLingenieurs

JongNLingenieurs is een netwerk voor young professionals, werkzaam bij lidbureaus van NLingenieurs. Dit netwerk is bedoeld om branchebrede ontwikkelingen te bespreken en kennis uit te wisselen. Daarnaast wil JongNLingenieurs een brug slaan naar opdrachtgevers, universiteiten en hogescholen. Joost Hulsbos, die bij Witteveen+Bos werkt als projectleider verkenningen en planstudies, is door deze benoeming tevens lid van het Algemeen Bestuur van NLingenieurs.

Jong SKB

Young professionals, werkzaam op gebied van duurzame ontwikkeling van de ondergrond, hebben zich verenigd in Jong SKB. Dit netwerk verbindt overheden en marktpartijen in hun zoektocht naar vernieuwing, verbetering en verbreding van het gebruik van de ondergrond. Jong SKB wil bestaande kennis overdragen naar nieuwe generaties en faciliteert jongeren in de opbouw van een eigen netwerk. Rob Dijcker is projectleider bodem en ondergrond bij Witteveen+Bos.

--------
Bijlage
2 foto's
Op beide foto's links Rob Dijcker en rechts Joost Hulsbos ---------


Ingezonden persbericht