Ingezonden persbericht


Ex-gitarist 'De Sjonnies' schrijft carnavalshit voor Bennie Solo! Toos is helemaal klaar met de decibellen die haar nieuwe buurman Bennie Solo regelmatig produceert en nu heeft hij ook nog een nieuwe carnavalshit. De wijkagent is door haar persoonlijk al op de hoogte gebracht van de te verwachten geluidsoverlast.

De Nijmeegse artiest Bennie Solo timmert de laatste jaren hard aan de weg. Zijn nieuwe carnavalsknaller is binnenkort een feit en zijn (fictieve) buurvrouw Toos speelt daarin een leidende (lees: lijdende) rol.

Na een ontmoeting in de plaatselijke kroeg, waar Bennie zijn verhaal vertelde aan ex-Sjonnies-gitarist Konstantijn Ruysdael, kwam een unieke samenwerking tot stand. Laatstgenoemde bewerkte een lied van de Nijmeegse componiste Marloes Hanff tot een regelrechte carnavalskraker, op het lijf geschreven van Bennie.

Het nummer "Toos boos", is voor Bennie Solo de opvolger van zijn populaire carnavalshit "Polonaise achteruit". Zowel de schrijvers als de artiest zijn uitermate tevreden met het resultaat dat werd opgenomen in de Stromenland studio in Wijchen. De verwachtingen zijn dan ook dat dit ultieme feestnummer bij het komende carnaval hoge ogen gaat scoren.

Op donderdag 20 januari worden de opnamen gemaakt voor de bijbehorende clip, die de single ook landelijk moet gaan ondersteunen. We kijken uit naar een fantastisch eindproduct.

Voor meer informatie kijk op www.benniesolo.nl

Red Nose Entertainment
Stroopkriekstraat 2
6515 CP NIJMEGEN



Ingezonden persbericht