RTL Group

Alle vier de teams vrijdag samen in 'The voice of Holland Live'

Aanstaande vrijdag is het voor het eerst dat de teams van VanVelzen, Angela Groothuizen, Jeroen van der Boom en Nick & Simon allemaal in dezelfde uitzending van 'The voice of Holland LIVE' in actie komen. Alle twaalf kandidaten van de populaire RTL 4-talentshow die nog in de race zijn, treden op en ook de groep Bløf zal het spectaculaire podium van 'The voice of Holland' betreden.

'The voice of Holland - The Results' ziet er vrijdag eveneens anders uit. Het publiek stemt per team één kandidaat veilig. De andere twee talenten komen automatisch in de sing off terecht. Deze bekendmaking is vrijdagavond laat te zien. De acht songs tellende sing off wordt komend weekend eenmalig op zaterdag uitgezonden, inclusief de beslissing van de betreffende coach wie van de twee kandidaten doorgaat naar de volgende ronde. Komend weekend vallen er dus in totaal vier deelnemers af.

Bij VanVelzen zijn Ben Saunders, Lenny Keylard en Esther Nijhove nog in de race. Angela Groothuizens team bestaat nog uit Kim de Boer, Shary-an Nivillac en Bart van Overbeek. Jeroen van der Boom hoopt met Anne Hoogendoorn, Leonie Meijer of Meike van der Veer te gaan winnen en Nick & Simon maken nog kans met Jennifer Ewbank, Pearl Jozefzoon en Nigel Brown.

De presentatie vrijdag is weer in handen van Martijn Krabbé, Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz. De finale van 'The voice of Holland' is op vrijdag 21 januari.

Uitzending: RTL 4

- Vrijdag 7 januari, 'The voice of Holland LIVE' tussen 20.30 en 22.30 uur

- Vrijdag 7 januari, 'The voice of Holland - The Results' tussen 23.05 en 23.35 uur

- Zaterdag 8 januari 'The voice of Holland - The Sing Offs' tussen 20.00 en 21.00 uur

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl. Ook kun u onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.