Gemeente Aalten


Inloopavond Hofstraat 14 in Aalten (oude textielfabriek)

De gebouwen van de voormalige textielfabriek (stoomweverij) van de firma Herman Driessen aan de Hofstraat 14 te Aalten wachten al lange tijd op een nieuwe bestemming. De gemeente Aalten heeft de afgelopen periode gewerkt aan een concreet plan voor restauratie, herontwikkeling en hergebruik van de locatie Hofstraat 14 te Aalten. Om dit mogelijk te maken wordt een nieuw bestemmingsplan in procedure gebracht en een inloopavond over dit project georganiseerd.

Inzien bestemmingsplan

Met ingang van vrijdag 21 januari 2011 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan `Hofstraat 14, Aalten' ter inzage. Dit bestemmingsplan is te bekijken via onze website www.aalten.nl onder Aalten Actueel/ bekendmakingen. Hier leest u hoe u het plan digitaal kunt raadplegen en de digitale bestanden van het plan kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Nassaustraat 5 in Aalten.

Inloopavond 25 januari 2011

Als u meer wilt weten over het plan voor restauratie, herontwikkeling en hergebruik van de locatie, dan bent u op dinsdagavond 25 januari 2011 van harte welkom op de inloopavond. Deze wordt gehouden in activiteitencentrum De Pol, Polstraat 7 te Aalten. U kunt hier tussen 18.00 en 19.30 uur binnenlopen om stukken in te zien en voor een persoonlijke toelichting.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer (0543) 49 31 54.