Gemeente Halderberge


Nieuwe site bedrijfsonroerend goed voor Zuidwest-Nederland

Sinds 1 januari 2011 is www.uwpand.nl on-line, een initiatief van NV REWIN West-Brabant en NV Economische Impuls Zeeland. Uwpand.nl is een website met daaraan gekoppeld een databestand waarin het totale aanbod aan zowel kantoor- en/of bedrijfsruimte als bouwkavels in de regio Zuidwest-Nederland is gebundeld. Dé plek voor ondernemers om snel alle informatie te vinden over mogelijke nieuwe vestigingslocaties in West-Brabant en Zeeland.

REWIN en Impuls zijn de regionale ontwikkelingsmaatschappijen van respectievelijk West-Brabant en Zeeland. Zij stimuleren namens de regionale gemeenten de bedrijvigheid in Zuidwest-Nederland en begeleiden bedrijven die zich in dit deel van Nederland willen vestigen. Een belangrijk instrument in de dienstverlening van REWIN en Impuls is een door hen ontwikkeld databestand, met daarin al het bedrijfsonroerend goed dat in Zuidwest-Nederland te koop of te huur wordt aangeboden door - zowel de verenigde als de zelfstandige - makelaars, projectontwikkelaars en particuliere aanbieders. Dit databestand, dat al jarenlang succesvol wordt ingezet en waarin inmiddels bijna 1.500 objecten bijeen zijn gebracht, wordt nu nog eenvoudiger toegankelijk gemaakt via de site uwpand.nl.

Waar ter wereld men zich ook bevindt, het enige dat men nodig heeft is een internettoegang om met www.uwpand.nl, bij wijze van spreken vanuit de luie stoel, in één keer in geheel Zuidwest-Nederland interessante kantoor- en bedrijfspanden te selecteren, en hiervan alle details te bekijken, inclusief voorzieningen, foto's en de exacte locatie. Omdat het totale aanbod van alle in het gebied actieve makelaars en andere vastgoedpartijen in uwpand.nl is opgenomen, hoeft de ondernemer die op zoek is naar passende kantoor- of bedrijfsruimte hiervoor niet langer een bezoek te brengen aan de vele individuele websites van de aanbieders. En dankzij de medewerking van en samenwerking met deze commercieel vastgoedpartijen, geeft deze database op elk moment een volledig overzicht van het aanbod in Zuidwest-Nederland. Uwpand.nl is daarin uniek en de enige website in zijn soort in Nederland.

Met uwpand.nl willen REWIN en Impuls dus vragers en aanbieders van kantoor- en/of bedrijfsruimte en kavels in Zuidwest-Nederland sneller en efficiënter bij elkaar brengen, en op die manier de economie van deze regio stimuleren. Zowel zoekers als aanbieders van commercieel vastgoed in de regio Zuidwest-Nederland worden van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan www.uwpand.nl. Mocht u overigens een pand te koop of te huur aanbieden dat nog niet op uwpand.nl is opgenomen, dan kunt u dat via de website aanleveren.