Portaal

Samenwerking Portaal en DZB

Portaal en De Zijl Bedrijven (DZB) zijn onlangs een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. De schoonmaak van portieken en galerijen van flats in het Morskwartier en het Jacques Urlusplantsoen besteedt de corporatie Portaal in Leiden voor minimaal 3 jaar uit aan de afdeling Onderhoud van DZB Leiden. DZB Leiden heeft deze werkzaamheden eerder als onderaannemer uitgevoerd.

Portaal heeft heel goede ervaringen met het uitbesteden van dit werk aan DZB en daarom is gekozen om de samenwerking met DZB als hoofdaannemer voort te zetten.

Christoffel Klap, directeur Portaal, benadrukt dat met de keuze voor DZB dezelfde kwaliteitseisen gehanteerd worden als voor reguliere bedrijven. Hieraan zijn geen concessies gedaan. "Als corporatie weten wij wat DZB te bieden heeft. We hebben er dan ook vertrouwen in, dat DZB de kwaliteit gaat leveren die wij wensen".
Bas van Drooge, directeur van DZB : "Wij willen marktconforme kwaliteit leveren en kunnen dat ook. Onze mensen zijn enorm gedreven en gekwalificeerd om hun werk uitstekend af te leveren. Ik ben blij met deze samenwerkingsovereenkomst en trots op het werk dat de DZB-medewerkers leveren. Dankzij hun werkwijze kunnen wij hier dit contract tekenen."

Portaal