Gemeente Krimpen aan den IJssel


Jongin.Krimpen.nl zoekt jongeren (12 -23 jaar)

Wat is er dit weekend te doen in Krimpen? Ik heb thuis problemen, waar kan ik terecht voor hulp? Als ik een bijbaantje neem, hoeveel ga ik dan ongeveer verdienen? Een nieuwe jongerenactiviteit in Krimpen? Wie, wat, waar,... is het echt zo leuk? Mijn beste vriendin heeft een eetprobleem, hoe kan ik haar helpen?

Je herkent deze vragen vast wel, als jongere heb je immers altijd veel vragen, wil je een heleboel weten en kun je bepaalde informatie juist niet vinden. Of sommige informatie is saai, te suf of te moeilijk geschreven. De website Jongin. Krimpen.nl is de oplossing!

Eigentijdse, hippe en trendy virtuele hangplek voor jongeren

Jongin.Krimpen.nl wordt de eigentijdse, hippe en trendy virtuele hangplek voor jongeren in Krimpen. Het is een gevarieerde site, gevuld door jongeren zelf, met nuttige en leuke informatie. Bijvoorbeeld informatie over uitgaan, werk, gezondheid, geld, school en andere informatie die jongeren belangrijk vinden.

Wij zoeken jou!

De gemeente is op zoek naar jongeren die samen met een jongerenwerkster (en eindredacteur van de site), onder begeleiding van een professioneel bedrijf de website gaan ontwerpen. Ben jij tussen de 12-18 jaar en wil jij meehelpen bedenken hoe deze site eruit moet zien? Of wil je graag de eindredacteur regelmatig meehelpen om de site te voorzien van jongerennieuws en de site op te pimpen? Wil jij meehelpen om van deze website een succes te maken? Of ben je nog opzoek naar een Maatschappelijke stage?
Meld je dan zo snel mogelijk aan!

Waarom meedoen?

Het moet een leuke, gezellige site worden die voor en door jou wordt gemaakt. Het werken aan de site is erg leuk. Het kost je een beetje tijd maar dat levert je veel op! Wat dan?

* Gezelligheid

* Met anderen iets leuks en belangrijks bouwen
* Je wordt er niet dommer van, integendeel, je leert ervan
* Je kunt dit stukje vrijwilligerswerk op je CV zetten
* Jongin is een leuke Maatschappelijke stage plaats
* en waarschijnlijk nog een heleboel meer

Meer informatie en aanmelden

Voor je al je vragen, of om je op te geven kun je het volgende doen: Kom naar de bijeenkomst op donderdag 27 januari 19:00 - 20:30 uur in 't Onderdak, Groenendaal 5, Krimpen a/d IJssel. Je kunt je ook opgeven via jouw jongerenwerker of via de mail: riannekleyn@stjjmh.nl of sms of bel met Rianne via tel. (06) 52 56 06 04.