Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tilburg, 18 januari 2011

'Laat van je horen'; zet jezelf op de kaart

Op vrijdag 21 januari presenteert het bkkc 14 talentvolle, jonge Brabantse architecten, tijdens een feestelijke boekpresentatie. Laat van je horen; zet jezelf op de kaart is een project waarbij Brabantse architecten die maximaal drie jaar geleden zijn afgestudeerd de mogelijkheid krijgen een eigen ontwerp te presenteren waarmee ze zichzelf op de kaart kunnen zetten.??

Twee maanden kreeg een groep van architecten en stedenbouwkundigen de tijd te werken aan inspirerende voorstellen gericht op een Bereikbaar, Mooi en Schoon Brabant. Door de uiteenlopende achtergronden van de deelnemers is het resultaat divers van opzet en inhoud. Een bundeling van deze ontwerpen is in een boekwerk samengevat. Het boek, met de titel Kracht, Karakter, Innovatie, geeft een mooi overzicht van het rijke aanbod in Brabant van jonge, veelbelovende architecten.

Op 21 januari presenteren wij met veel plezier het eindresultaat van dit mooie project. In een speciaal ingerichte zaal worden de ontwerpen in woord en beeld toegelicht. Na afloop is er de gelegenheid kennis te maken met de deelnemers en met hen van gedachten te wisselen.

programma
15:30 uur ontvangst
16:00 uur welkomstwoord
16:15 uur presentaties van de deelnemende architecten 17:05 uur Martijn Honselaar, eigenaar Ontwerplab Tilburg, licht zijn kijk op het resultaat toe 17:15 uur overhandiging van het eerste exemplaar aan Jo Coenen


---