Politie Midden- en West Brabant

Persberichten DIstrict Breda

Breda, 22-01-2011

Politie houdt toezicht op stappubliek in Breda

BREDA: De politie hield in de nacht van vrijdag op zaterdag toezicht in het horecagebied van het Bredase centrum. Naast geüniformeerde agenten te voet, zette de politie bikers op de fiets in. Het
horecagebied werd, zoals gebruikelijk, tevens in de gaten gehouden door middel van cameratoezicht. Agenten hielden twee inwoners van Leerdam, leeftijd 23 en 24 jaar, aan voor belediging en bedreiging van een politieambtenaar. Het tweetal, dat zich verzette zich tegen de aanhouding, is ingesloten in een politiecel. Een politieagent heeft aangifte gedaan van bedreiging.

Nog 29 en 20 dagen zitten....

BREDA: In het winkelcentrum aan de Kesterenlaan heeft de politie vrijdagavond een 23-jarige man aangehouden. Agenten herkenden de man rond 19:10 uur uit de dagelijkse briefing, waarin was gemeld dat hij nog een gevangenisstraf moest uit zitten van 29 dagen. De veroordeelde man is in afwachting van overplaatsing naar een huis van bewaring ingesloten in een politiecel. In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03:20 uur trok een defect achterlicht van de auto van een 42-jarige Bredanaar de aandacht van agenten. Tijdens de controle die werd uitgevoerd bleek de man nog 20 dagen gevangenisstraf op zijn naam te hebben staan. Ook hij is ingesloten in een politiecel.

Politie onderzoekt mislukte kraak op geldautomaat

BREDA - De politie is gestart met een onderzoek naar aanleiding van een poging om een pinautomaat aan de Kruisvoort te kraken.

Zaterdagochtend rond 02.50 uur kreeg de Gemeenschappelijke Meldkamer een alarmmelding van sabotage van de geldautomaat aan de achterzijde van de Meubelboulevard.Doordat het alarm van de geldautomaat afging is de kraak mislukt. De politie doet verder (technisch) onderzoek naar de kraakpoging.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 22-01-2011 15:19 | © Regio Midden en West Brabant |