Ingezonden persbericht


Persbericht
Datum: 22-01-2011
Panama & Styletoday presents

FASHION ADDICTED

Styletoday en Panama organiseren op zaterdag 22 januari hét officiële openingsfeest van AIFW 2011

Fashion Addicted! Een uniek fashion event voor en door mensen uit de modewereld en iedereen die met ons de opening van Amsterdam International Fashion Week wil vieren!

Fashion Addicted belooft fashionable DJ's, hoogstaand entertainment, VIP arrangementen, Fashion & Beautyshows van SalonB, Musa Shah, Indra Welman, Leonie Smelt & Jo de Visscher.

Geniet van de spectaculaire minishows die worden gegeven door getalenteerde jonge designers en in de studio bestaat er ook de mogelijkheid om je haar te laten doen door de topstylisten van SalonB.

The Amsterdam International Fashion Week is begonnen in 2004 als een initiatief om Amsterdam op de kaart zetten als sprankelende en internationaal georiënteerde bestemming voor mode. Twee keer per jaar vormt de Fashion Week het middelpunt van de Nederlandse modewereld, bestaande uit een programma van modeshows, modebeurzen, presentaties, lezingen en feesten.

Line-up: Erick E, Baggi Begovic, Claire & Sheila Hill

De line-up van deze geweldige avond is met Erick-E al een reden om te komen! Mr. Housequake staat garant voor heerlijkste beats en looks. Daarnaast is ook Baggi Begovic aanwezig, Begovic met zijn nieuwste topper 'Smells like teen spirit' zorgt ervoor dat je geen moment stil kan staan. Tot slot zijn ook Claire & Sheila Hill aanwezig in het theater, deze dames zijn uitgegroeid tot een groot succes dat straalt achter de draaitafels en dat is te zien en te horen!

Studio Celeb Playroom: Ruben van der Meer & friends

In de studio draait een van de leukste BN'ers van dit moment, Ruben van de Meer! Ruben van de Meer is als Dj net zo onvoorspelbaar als op tv en zal ervoor zorgen dat je in de studio je geen moment zal vervelen. Ook heeft enkele vrienden uitgenodigd die samen met Ruben de studio op zijn kop zal krijgen.

Tickets: De pre-sale tickets voor Fashion Addicted zijn slechts E15- en online verkrijgbaar via www.panama.nl. De pre-sale tickets zijn ook verkrijgbaar bij alle Primera & Free Record Shops in Nederland. Daarnaast zullen er tickets aan de deur beschikbaar zijn. Mits het op de avond zelf is uitverkocht! Dus om teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan, om je pre-sale tickets in de voorverkoop te halen en anders vroeg aanwezig te zijn op de avond zelf.

VIP: Voor de feestgangers, die Fashion Addicted in nog meer stijl en luxe willen meemaken, zijn er diverse viparrangementen beschikbaar. Voor meer informatie over de arrangementen; promotie@panama.nl

Panama & Styletoday present FASHION ADDICTED

Line-up: Erick E, Baggi Begovic, Claire & Sheila Hill, Ruben van der Meer & Friends Aanvang: 23:00 uur

Entrance: E more

Presale: E 15 via panama.nl(Paylogic), alle Primera shops, alle Free Record Shops

VIP: For VIPTables: mail info@panama.nl or call +3120-3118686