Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Aanhouding verdachte overval woning

Hilversum, 22-01-2011 o Op vrijdag 21 januari werd rond 20.00 uur een 28-jarige bewoonster van de Voltastraat in haar woning overvallen door twee mannen en een vrouw. Deze 45-jarige vrouw uit Uitgeest kon in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 januari worden aangehouden in haar woning.

Rond 20.00 uur werd bij de bewoonster van de Voltstraat aangebeld. Na het opendoen van de deur drongen twee mannen de woning binnen gevolgd door de 45-jarige vrouw uit Uitgeest. De drie wilden geld van de bewoonster. De Hilversumse gaf aan dit niet te hebben waarna de drie ervandoor gingen met een flatscreen televisie en laptop van de Hilversumse. De Hilversumse liep de drie achterna. De vrouw uit Uitgeest kwam terug naar de Hilversumse en gaf haar een klap in het gezicht waarna de Hilversumse naar binnen ging. De drie reden weg in een auto.

Door snel optreden en onderzoek van de recherche Gooi en Vechtstreek kon de 45-jarige vrouw uit Uitgeest in haar woning worden aangehouden. In de woning werden de goederen aangetroffen afkomstig van de overval welke in beslag werden genomen. De vrouw is in verzekering gesteld. Verder onderzoek naar het incident wordt voortgezet. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.