Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.00 uur

Utrecht, 23-01-2011

Rijden onder invloed

RHENEN- Op vrijdag werd een automobilist aangehouden met een slok teveel op. Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie de melding dat een 47-jarige man uit Wageningen een aanrijding had veroorzaakt waarbij alleen schade was ontstaan. De man bleek te hebben gedronken en blies 770 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Baldadige jongen

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op zondagochtend kreeg een baldadige man een bekeuring. Omstreeks 04.00 uur zagen agenten dat een man een plant uit een plantenbak trok aan de Peperstraat. De man rende in eerste instantie weg maar kon toch door de agenten worden achterhaald. Hij kreeg een bekeuring voor baldadigheid.

Overval

RHENEN- Op zaterdag werd een overval gepleegd op een restaurant aan de Grebbeweg. Een onbekende man kwam de zaak binnen en bedreigde de eigenaar met een wapen en vroeg om geld. Dit kreeg hij niet en vertrok zonder buit. De politie heeft de zaak in onderzoek. Mogelijk heeft de dader enige tijd voor de overval zich opgehouden bij het restaurant. De politie zoekt getuigen. Zij kunnen bellen met 0900-8844, district Heuvelrug.

Aangehouden voor mishandeling

VEENENDAAL- Op zondagochtend werd een man aangehouden voor mishandeling. Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat een 44-jarige man uit Nijmegen op zijn hoofd was geslagen op de Markt. De politie kon al snel een verdachte aangehouden, een 17-jarige jongen uit Veenendaal. De jongen werd ingesloten voor verhoor. De politie heeft de zaak in onderzoek.