Vereniging FME-CWM


+ Contact

---

Beursdeelname

Holland Paviljoen op Arab Health 2011

Datum: 24 t/m 27 januari 2011
Locatie: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Van 24 tot en met 27 januari 2011 vindt in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, in het International Exhibition Centre de vakbeurs Arab Health 2011 plaats. Deze beurs is de medische vakbeurs voor het Midden-Oosten.

De groei van de bevolking in het Midden-Oosten, de toenemende welvaart en de hogere levensverwachting hebben de vraag naar goede medische zorg in de regio doen stijgen. Naar verwachting zal de medische sector alleen al in het VAE een waarde van 11,9 miljard US dollar bereiken in 2015. Op het gebied van medisch toerisme wordt een groei van vijftien procent per jaar verwacht.

Holland Paviljoen

Arab Health is de op één na grootste medische vakbeurs ter wereld en al jarenlang uitverkocht. Vroegtijdig reserveren is van groot belang. FME, de Task Force Health Care, Holland HealthTech en Firevaned zullen ook dit jaar weer een Holland Paviljoen op deze belangrijke vakbeurs realiseren. Hiertoe hebben we negentig m² afgenomen (zie bijlage). Deze belangrijke vakbeurs biedt u bij uitstek de mogelijkheid uw marktpositie in de Midden-Oosten te versterken. Arab Health kent een gestage groei. In 2010 telde de beurs 2653 exposanten uit 58 landen, dertig landenpaviljoens en 55.000 bezoekers. De beurs bestaat al meer dan 35 jaar. Meer informatie over de beurs Arab Health 2011 vindt u ook op de website http://www.arabhealthonline.com/

Voordelen deelname aan Holland Paviljoen

Wij nemen voor u op professionele wijze de complete voorbereiding uit handen. Daarnaast profiteert u van de collectieve uitstraling van het Holland Paviljoen. Op de drukbezochte Arab Health is het Holland Paviljoen een herkenbaar, groot en professioneel paviljoen. U kunt uw producten en diensten dan ook goed profileren. Als deelnemer maakt u onder meer gebruik van collectieve grondhuur, standbouw, organisatie gemeenschappelijke ruimte, catering, de deelnemersbijeenkomst en promotionele activiteiten.

Om u een indruk te geven hebben van het paviljoen kunt u het verslag van 2010 lezen.

Kosten

Uitgaande van een Holland Paviljoen van 90 m² bedragen de kosten voor leden van FME en Task Force Health Care EUR 850,- per m² all in (excl. btw) en EUR 925,- per m² all in (excl. btw) voor niet-leden. Minimale standgrootte is 9 m² (exclusief het aandeel in het collectieve gedeelte). De vierkante meters van het collectieve gedeelte (opslag, keuken, bar, zitjes) worden omgeslagen over de deelnemers (reken op 2 à 3 m² per bedrijf). Reis- en verblijfskosten en kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand zijn voor eigen rekening. Let op: dit Holland Paviljoen wordt zonder subsidie van de Nederlandse overheid georganiseerd.

Aanmelden

Is uw belangstelling gewekt en wenst u deel te nemen aan de beurs Arab Health 2011, dan verzoeken wij u bijgaand deelnameformulier zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór 19 september terug te sturen. Annulering na 19 september 2010 is niet mogelijk. Bij indeling van de stand zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de volgorde van aanmelding.

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaande aan de beurs zal de vergadering met deelnemers plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor vijftig procrent van de kosten, de andere vijftig procent volgt na afloop van de beurs.

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Peter Post, Business Development Manager, T (079) 353 12 83, E ppo@tkhc.nl of Ingrid Kerklaan, projectmanager Arab Health 2011, T (079) 353 12 84, E ingrid.kerklaan@fme.nl