Gemeente Heeze-Leende


Rondetafelgesprek en openbare raadsvergadering op 24 januari

Op maandagavond 24 januari a.s. vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een rondetafelgesprek en aansluitend een raadsvergadering plaats. Het rondetafelgesprek begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. De raadsvergadering volgt daarop en begint (afhankelijk van het tijdstip waarop het rondetafelgesprek is afgerond) uiterlijk om 21.00 uur. Onderwerpen op de agenda van het rondetafelgesprek zijn gelijk aan de onderwerpen van de raadsvergadering wat betreft het opiniërende en besluitvormende deel. Het kan echter zijn dat tijdens de raadsvergadering een of meerdere onderwerpen niet behandeld worden. Dit is afhankelijk van de advisering hierover tijdens het rondetafelgesprek.

Hieronder kunt u lezen welke onderwerpen onder andere op de agenda's van beide bijeenkomsten staan:

Opiniërend en besluitvormend deel
o Huisvesting De Berkenschutse/verplaatsen units Sterksel o Afronden project Zivest
o Evaluatieverslag milieujaarprogramma 2009-2010 en milieujaarprogramma 2011
o Aanvraag omgevingsvergunning voor het oprichten van een kinderdagverblijf op het perceel Pastoor Thijssenlaan 24 te Sterksel o Toeristisch Startpunt Brouwershuis Leende

De complete agenda's van beide bijeenkomsten liggen ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Ook treft u deze aan op de website van de gemeente www.heeze-leende.nl, onder Bestuur en organisatie bij vergaderschema.

Radio-uitzending raadsvergadering
Bovengenoemde vergadering wordt rechtstreeks uitgezonden op Radio Horizon. U kunt de vergadering vanaf 19.30 uur beluisteren via kabelfrequentie 94.4 en etherfrequentie 92.9.