Syntrus Achmea steunt Pensioen EHBO

24/01/2011 09:39

Syntrus achmea

Syntrus Achmea geeft volop steun aan het tweede Pensioen EHBO op de Universiteit van Tilburg. Op zaterdag 29 januari zullen professionals van Syntrus Achmea samen met studenten de bezoekers helpen inzicht te krijgen in de financiële situatie na hun 65ste jaar. Ook andere bedrijven in de pensioensector werken mee aan deze dag.

Het Pensioen EHBO is een initiatief van de Tilburgse hoogleraar Gerry Dietvorst (werkzaam bij Achmea) en het CompetenceCentre for Pension Research van de UvT. De dag is vooral bedoeld voor mensen die niet het geld hebben om binnen te stappen bij een financieel adviseur. Zij kunnen zich aanmelden via de website van de universiteit. De inschrijving voor het eerste Pensioen EHBO vorig jaar was ver overtekend.

,,Het is belangrijk dat mensen weten van welk geld zij na hun pensionering kunnen leven'', zegt Hans Snijders, directievoorzitter van Syntrus Achmea. ,,Het succes van het eerste Pensioen EHBO bewijst dat het initiatief van Gerry Dietvorst in een duidelijke behoefte voorziet. Wij stellen onze deskundigen daarvoor graag beschikbaar.''





http://newsclipper.nl/news/id/900