Winnaars HotelSpecials.nl Awards bekend

24/01/2011 10:27

Hotelspecials.nl

Ruim 25.000 hotelreviews online in 2010

Haarlem, 24 januari 2011 - De winnaars van de HotelSpecials.nl Awards 2010 zijn bekend. Deze hotels slepen een award in de wacht voor het beste hotel in een specifieke categorie, gebaseerd op de reviewcijfers op HotelSpecials.nl. Dit is het 2e achtereenvolgende jaar dat HotelSpecials.nl deze succesvolle Awards uitreikt.

Extra awards

HotelSpecials.nl reikt onder andere awards uit in de categorieën luxe, klantvriendelijkheid, kindvriendelijkheid en wellness. Ook op bestemmingsniveau krijgen de beste hotels in populaire steden, provincies en regio's een award. Dit jaar zijn er nieuwe categorieën toegevoegd, zoals "Hotel met de beste prijs-kwaliteitverhouding" en het "Beste design hotel".

Uitblinkers

Zowel Klooster Elsendael, Grand Hotel Casselbergh Brugge als Van der Valk Düsseldorf zijn het beste hotel in hun land en ontvangen bovendien maar liefst 5 awards. Noemenswaardig is ook dat 5 hotels 2 jaar achter elkaar dezelfde award binnenslepen zoals Steigenburger Kurhaus als "Beste hotel in Scheveningen". De hoogste beoordeling is voor B? Im's & Wim's met het cijfer 9,4 die daarnaast "Beste Bed & Breakfast van België" is.

Boekers beoordelen

Direct na hun verblijf ontvangen boekers via HotelSpecials.nl automatisch een e-mail met een uitnodiging om een review in te sturen. Hierin beoordelen zij onder andere de faciliteiten, service en omgeving van het hotel waar zij hebben overnacht. Elke websitebezoeker kan deze reviews op de betreffende hotelpagina teruglezen. Om een representatief beeld te vormen, staan er minstens 5 reviews online en geeft de boeker zowel plus- als minpunten. Afgelopen jaar zijn er meer dan 25.000 beoordelingen van ruim 2500 hotels online gezet.

Stemmen voor Publieksprijs

Wie de grote winnaar wordt van Publieksprijs "Beste hotel van Nederland", wordt op 31 januari 2011 op www.bestehotelvannederland.nl onthuld. Het grote publiek kan op deze website een stem uitbrengen op zijn favoriete hotel. De 10 best beoordeelde hotels strijden om de Publieksprijs "Beste hotel van Nederland". In een filmpje op de website laten alle hotels zich van hun beste kant zien en leggen zij uit waarom zij de Publieksprijs zouden moeten ontvangen. Stemmen kan nog t/m 30 januari 2011. De verkiezing van het "Beste hotel van Nederland" is een initiatief van HotelSpecials.nl en wordt mede mogelijk gemaakt door de mediapartners 100% NL en Spits.

Over HotelSpecials.nl

Hotel Booker B.V. is een van de snelst groeiende organisaties voor het online boeken van een hotelovernachting. Het aanbod bestaat uit meer dan 2.500 hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf is opgericht in 2002 en beschikt over de websites HotelSpecials.nl, HotelSpecials.be en HotelAanbiedingen.nl. Verder is Hotel Booker B.V. actief in Zweden met HotelSpecials.se. Hotel Booker B.V. realiseerde in 2009 een bruto omzet van 65 miljoen en meer dan 325.000 boekingen.

In 2004 is het zusterbedrijf Bungalow Booker B.V. opgezet dat op BungalowSpecials.nl een aanbod presenteert van inmiddels ruim 350 bungalowparken. GiftFor2, een beleveniscadeau voor twee, is een dochteronderneming van Hotel Booker B.V.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hotelspecials.nl/