Gemeente Best

Ligtvoet nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen

24-01-2011

Nieuwe leverancier Wmo-hulpmiddelen
Krijgt u een nieuw hulpmiddel zoals een rolstoelen, scootmobiel of douche- en toilethulpmiddel in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)? Dan wordt dit vanaf 1 februari 2011 geleverd door de firma Ligtvoet uit Helmond. Vóór die datum ontvangt u nieuwe hulpmiddelen nog van de huidige leverancier, Welzorg en Zuidzorg Thuiszorgwinkel.

Wat betekent dit als u al een hulpmiddel heeft
Wanneer u al gebruik maakt van een dergelijk hulpmiddel verandert er nog niets voor u. Welzorg en Zuidzorg Thuiszorgwinkel blijven verantwoordelijk voor de onderhoud en reparatie van middelen die vóór 1 februari 2011 zijn verstrekt. Als een middel vervangen moet worden, levert Ligtvoet dit middel. De gemeente zorgt in alle gevallen voor bemiddeling naar de leverancier.

Waarom is gekozen voor een nieuwe leverancier?
Omdat het contract met de huidige leverancier Welzorg en Zuidzorg Thuiszorgwinkel afliep is gekeken naar alternatieven. Ligtvoet kwam daarbij als beste uit de bus.

Meer info?
Wilt u meer informatie over hulpmiddelen of andere voorzieningen via de Wmo? Dan kunt u terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Best in Bestwijzer: Nazarethstraat 173, telefoonnummer (0499) 77 01 00 of per e-mail info@bestwijzer.nl.

Wmo

---