Gemeente Laren


NL Doet zoekt vrijwilligers voor klussen

In heel Nederland staken op NL DOET 2010 meer dan 150.000 vrijwilligers de handen uit de mouwen. In Laren gingen medewerkers van de gemeente Laren (raads- en collegeleden en ambtenaren) en leerlingen van het Brink College aan de slag bij Amaris Theodotion, De SWO-BEL, Speeltuinvereniging Ons Genoegen en kinderboerderij het Spookbos. Vele bijzondere ontmoetingen vonden plaats. Alle betrokkenen genieten nog lang na van de opbrengst van deze dagen. Doet u dit jaar ook (weer) mee? Het Oranje Fonds organiseert NL DOET dan op 18 en 19 maart 2011.

Meldt een klus aan

Een klus aanmelden voor NL Doet heeft veel voordelen zoals extra handjes om uw klussen of activiteiten uit te voeren; naamsbekendheid voor uw organisatie; nieuwe netwerken en contacten en evt. nieuwe vrijwilligers. Doe mee als vrijwilligersorganisatie en meldt u aan op www.nldoet.nl. U kunt bij het indienen van een klus in aanmerking komen voor een subsidie van maximaal EUR 500,00.

NL DOET zoekt vrijwilligers voor klussen

Lijkt het u leuk om op een laagdrempelige manier kennis te maken met vrijwilligerswerk en u belangeloos in te zetten voor een lokale of regionale organisatie. Op www.nldoet.nl kunt u zelf kiezen uit vele klussen.

Het Vrijwilligerssteunpunt treedt op als intermediair van NL DOET. Wij proberen zoveel mogelijk klussen en vrijwilligers bij elkaar te kunnen brengen en het contactpersoon te zijn voor de organisatie van NL DOET.

Vrijwilligerssteunpunt Laren

Locatie: Brink 29
telefoon: 5315461

email: vsl@warrekam.nl

|