Politie Hollands Midden

Warmond - Harm Bosch nieuwe wijkagent in Warmond

Warmond, 24-01-2011 o Per 1 februari a.s. start Harm Bosch als wijkagent van Warmond. Hij volgt hiermee Peter de Boer op die vanaf die datum wijkagent in Voorhout wordt.

Na het afronden van de politieopleiding, januari 2007, is Bosch werkzaam geweest als hoofdagent in achtereenvolgend team Oegstgeest-Teylingen en team Noordwijk-Teylingen. Naast noodhulpdiensten waren zijn neventaken; varen, evenementen en het coachen van politiestudenten tijdens hun praktijkstages.

Wijkagent Bosch

Wat mij, als wijkagent, aantrekt in Warmond: de sterke sociale samenhang tussen de inwoners, de grote hoeveelheid evenementen en de vele mogelijkheden voor recreatie en watersport. Het enthousiasme van de deelnemers aan het bugerpanel geeft aan hoe sterk de betrokkenheid is, die veel inwoners van Warmond bij hun wijk hebben, zegt Bosch.

Harm Bosch vindt een goede bereikbaarheid belangrijk en staat voor een laagdrempelig contact met de inwoners van Warmond en de netwerkpartners binnen en buiten de regio. De wijkagent is telefonisch te bereiken via het algemene politienummer 0900-8844. Daarnaast is hij bereikbaar in het gemeentehuis van Sassenheim.