Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van openlijke geweldpleging

Eindhoven Centrum, 24-01-2011 o Zondagochtend rond 4.00 uur werden een 20-jarige man uit Asten en een 26-jarige man uit Helmond mishandeld in de parkeergarage aan de Ten Hagestraat.

Beide mannen liepen daar met een paar vrouwen toen zij werden belaagd door een groep van ongeveer acht mannen. Het 26-jarige slachtoffer werd zonder enige aanleiding geschopt en geslagen door de groep. Toen het 20-jarige slachtoffer hem te hulp schoot, werd ook hij geschopt en geslagen. Na de mishandeling zijn de daders er vandoor gegaan. Het 20-jarige slachtoffer is als gevolg van deze mishandeling onder meer gewond geraakt aan zijn ribben. Hij is opgenomen in een ziekenhuis. Twee mannen uit de groep zijn licht getint, ongeveer 1.80 m en tussen de 25-30 jaar oud. Eén van de twee is kaal aan beide zijden op zijn hoofd, hij heeft bovenop kort donker haar. Hij was gekleed in een witte trui met lange mouwen. De andere man heeft kort donker haar, een stoppelbaard en een rond gezicht. Hij droeg een zwart t-shirt met korte mouwen.

De politie in Eindhoven is op zoek naar getuigen. Mensen die iets gezien hebben of weten wie de verdachten zijn, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Eindhoven via 0900-8844. Anoniem mag ook via 0800-7000.