Politie Brabant-Noord

Klunen redelijk rustig verlopen

Oss, 24-01-2011

Op een aantal opstootjes na is het "klunen" zondag rustig verlopen. In totaal werden zes mannen aangehouden. De politie zag dat twee Ossenaren (34 en 38 jaar) ruzie hadden op de Eikenboomgaard met twee 32-jarige mannen uit Vinkel en Nuland. Over en weer werd geslagen. Alle vier werden aangehouden voor openlijke geweldpleging. Na verhoor zijn zij in vrijheidgesteld.

Een 22-jarige man uit Oss werd na een ruzie in een café op het Heschepad aangehouden voor openlijke geweldpleging. Na onderzoek is hij in vrijheid gesteld.

Op de Houtstraat werd de politie beledigd door een 45-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ook hij werd aangehouden en is na verhoor in vrijheid gesteld.

Door het team Verkeershandhaving van de politie werd een alcoholcontrole gehouden op de Koornstraat. In totaal werden 1094 personen gecontroleerd. Een 65-jarige man uit Haren blies op straat te veel, maar later op bureau bleek zijn hoeveelheid niet strafbaar te zijn. Een 41-jarige man uit Oss bleek 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd te hebben. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring. Een 23-jarige snorfietsbestuurder uit Oss bleek bij controle ruim twee maal te veel gedronken te hebben.Ook hij kreeg een bekeuring.