Politie Gelderland-Midden

Arnhemmer verdacht van mishandeling, getuigen gezocht
Publicatiedatum: 24-1-2011 13:19:57

ARNHEM - In de wijk Malburgen-Oost in Arnhem heeft de politie zaterdagavond 22 januari een 27-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een vrouw, een 20-jarige Nijmeegse. De man zou de vrouw op twee plaatsen in de stad hebben mishandeld. De politie zoekt getuigen.

De twee hadden afgesproken elkaar te ontmoeten bij een café in de omgeving van de Kroonse Wal in de wijk De Laar-West. Op een gegeven moment was er ruzie ontstaan en wilde de Nijmeegse weg. Vervolgens zou de Arnhemmer de vrouw buiten, vlakbij een fietspad aan de Kroonse Wal, hebben mishandeld. Volgens het slachtoffer waren hier getuigen van. Uiteindelijk zou de Arnhemmer met Nijmeegse in een auto en zijn gestapt en weggereden.

Aangehouden
Later, in de wijk Immerloo in de buurt van hoge flats, zou het weer op straat tot een handgemeen zijn gekomen tussen de Arnhemmer en de Nijmeegse waar omstanders getuige van moeten zijn geweest. In de wijk Malburgen Oost troffen intussen gewaarschuwde agenten het stel aan, waarna de Arnhemmer werd aangehouden. De vrouw bleek door de mishandelingen lichtgewond. De politie is nu op zoek naar de getuigen die iets van de ruzies tussen de man en de vrouw hebben gezien. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844. (2011008963-pk)

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---